ELNÖK (Vörös Vince)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Filló Pál képviselőtársunk nem fogadta el az államtitkári választ. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e az államtitkár úr válaszát. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 125 igen szavazattal, 28 ellenében, 52 tartózkodás mellett az államtitkári választ elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Dr. Iván Géza képviselőtársunk jelzését itt az elnöki pódiumon tévesen értelmeztük, hogy két héttel kívánja elhalasztani. Azóta közölte, hogy csak két tétellel, tehát most Iván Géza képviselőtársunk következik, aki interpellációt nyújtott be a nemzetközi gazdasági kapcsolatok miniszteréhez és a munkaügyi miniszterhez A magyar nehézipar válságos helyzetének megoldása címmel.
Bogár László államtitkár úr válaszol erre az interpellációra.
Interpelláció: Dr. Iván Géza (FKgP) - a nemzetközi gazdasági kapcsolatok miniszteréhez és a munkaügyi miniszterhez - A magyar nehézipar válságos helyzetének megoldása címmel

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem