Arcanum Digitális Tudománytár Arcanum Digitális Tudománytár

 

Mit nyújtunk?

Az Arcanum Digitális Tudománytár (ADT) a teljesség igényével teszi hozzáférhetővé és kereshetővé múltunk legfontosabb nyomtatott forrásait, legyen szó újságokról, tudományos folyóiratokról, lexikonokról vagy éppen könyvekről.

A keresés, találatok és a tartalomjegyzék böngészése díjtalan, a dokumentumok megjelenítéséhez azonban előfizetés szükséges.

 

Tovább az adatbázishoz  Ingyenes válogatás

Tovább az adatbázishoz  Ingyenes válogatás

 

 

19 423 007 oldal

Folyamatosan bővülő tartalom. Adatbázisunkban tudományos és szakfolyóiratok, heti- és napilapok, valamint lexikonok és tematikus könyvgyűjtemények legjava érhető el.

 

Teljes szövegű keresés

A dokumentumok minden szava, kifejezése, személy- és helységnevei könnyen, gyorsan kutathatók, Önnek már csak a források értékelését, a következtetések levonását kell elvégeznie.


“Nos, én nem vagyok egy digitál-virtuóz, de elég jól elboldogulok”.

"Ahol a Google véget ér ott kezdődik az ADT!"

"Aki történelmi és újságtörténeti kutatásokat folytat, annak ez egy felbecsülhetetlen érték"

“A keresőprogram az egyik legjobb, amit eddig használtam, pedig a Library of Congress, a Bundesarchive vagy az International Tracing Service keresőmotorjaival is volt már dolgom.“

További értékelések

 

...

Újságok

...

Tudományos folyóiratok

...

Lexikonok

...

Könyvek

 

Próbálja ki ingyen!

Az ingyenes verzióval kereshet, megnézheti a találatok listáját és azok tartalomjegyzékét is. Előfizetéssel azonban meg is tekintheti a dokumentumokat. Nézze meg most ingyenes válogatásunkat kiemelkedő történelmi és sporteseményekről!

Nem szükséges előfizetnie, ha a térképen található valamelyik intézményben használja szolgáltatásunkat. További részletekről érdeklődjön az intézményeknél!

Ingyenes válogatás  Intézmények listája

Prémium szolgáltatás

Előfizetéssel a keresésen túlmenően korlátlanul hozzáférhet és elmenthet bármilyen tartalmat a több mint 18 millió oldalt tartalmazó adatbázisunkból.

Keressen akár csak egy régi ismerőst vagy böngésszen újságokat, különböző előfizetéseink között biztosan talál megfelelőt.

Előfizetés/Árak


Kérdése van?

Olvassa el kisokosunkat, amennyiben nem kapott választ, írjon nekünk a biszak.bogata@arcanum.hu e-mail címre vagy hívjon a 06706097767-es telefonszámon!

Kisokos ADT-ről bővebben

Segítsen a hiányok pótlásában!

Folyamatosan dolgozunk a hiányok pótlásán illetve a szkennelési hibák javításán. A felfedezett hiányokat, esetleges hibákat (pl. gyűrött, szakadt oldalak) táblázatban vezetjük. Ezeket a listáinkat nyilvánossá tettük.

Hiánylisták