Arcanum

Digitális Tudománytár Digitális Tudománytár

Múltunk legfontosabb nyomtatott forrásai
Újságok, tudományos folyóiratok, lexikonok, könyvek
Hozzáférhetően, kereshetően

Tovább az adatbázishoz  Ingyenes válogatás

...

Több tízmillió oldal

Folyamatosan bővülő tartalom. Adatbázisunkban tudományos és szakfolyóiratok, heti- és napilapok, valamint lexikonok és tematikus könyvgyűjtemények legjava érhető el.

...

Teljes szövegű keresés

A dokumentumok minden szava, kifejezése, személy- és helységnevei könnyen, gyorsan kutathatók, Önnek már csak a források értékelését, a következtetések levonását kell elvégeznie.

 

quote Ahol a Google véget ér, ott kezdődik az ADT. quote

Prémium szolgáltatás

Előfizetéssel a keresésen túlmenően korlátlanul hozzáférhet és elmenthet bármilyen tartalmat a több tízmillió oldalt tartalmazó adatbázisunkból.

Keressen akár csak egy régi ismerőst vagy böngésszen újságokat, különböző előfizetéseink között biztosan talál megfelelőt.

Előfizetés/Árak

 

Próbálja ki ingyen!

Az ingyenes verzióval kereshet, megnézheti a találatok listáját és azok tartalomjegyzékét is. Előfizetéssel azonban meg is tekintheti a dokumentumokat. Nézze meg most ingyenes válogatásunkat kiemelkedő történelmi és sporteseményekről!

Nem szükséges előfizetnie, ha a térképen található valamelyik intézményben használja szolgáltatásunkat. További részletekről érdeklődjön az intézményeknél!

Ingyenes válogatás  Intézmények listája

servers
quote Aki történelmi és újságtörténeti kutatásokat folytat, annak ez egy felbecsülhetetlen érték. quote

Kérdése van?

Olvassa el kisokosunkat, amennyiben nem kapott választ, írjon nekünk a biszak.bogata@arcanum.hu e-mail címre vagy hívjon a 06706097767-es telefonszámon!

Kisokos ADT-ről bővebben

 

Segítsen a hiányok pótlásában!

Folyamatosan dolgozunk a hiányok pótlásán illetve a szkennelési hibák javításán. A felfedezett hiányokat, esetleges hibákat (pl. gyűrött, szakadt oldalak) táblázatban vezetjük. Ezeket a listáinkat nyilvánossá tettük.

Hiánylisták