Arcanum Kézikönyvtár

 

...

Verstár

...

Bibliatéka

...

Lexikonok

...

Teljes tartalom


Ingyenes szolgáltatás

Elérhetővé tettük az Interneten legértékesebb CD és DVD kiadványainkat. Ezek az adathordozók kimentek a divatból, és a lemezhez tartozó szoftverkörnyezetet is egyre nehezebb az egyre változó operációs rendszerekhez igazítani. Mivel adatpártiak vagyunk, fontosnak tartottuk, hogy a legfontosabb adatainkat megőrizzük a jövőnek. Annak idején kézi szedéssel készült, korrektúrázott anyagokat versenyképesnek tartjuk a ma nagy tömegben előállított automatikus szövegfelismeréssel készített kétrétegű PDF-ekkel.


Teljes szövegű keresés

Keressen a dokumentumok minden kifejezésére könnyen és gyorsan!


Annotálási lehetőség

Lássa el jegyzetekkel, magyarázatokkal kedvenc verseit! Reagáljon mások megjegyzéseire, ossza meg annotációját, hívja meg ismerőseit is! Az annotációk kezeléséhez a Hypothesesis ingyenes rendszert integráltuk honlapunkba.


Kérdése van?

Írjon nekünk a biszakbogata@arcanumkft.com email címre


Tartalom

Szépirodalom

Lexikonok

Biblia

Biblia. A Magyar Biblia Tanács fordításaBiblia (Vulgata editionis) Bibliatéka Biblia. Szent István Társulat fordítása Jegyzetekkel Bibliatéka Biblia. Károli Gáspár fordítása Bibliatéka Református Biblia (Kálvin János Kiadó) Bibliatéka Bible (Authorized King James version) Bibliatéka Bibel (Nach der übersetzung Martin Luthers) Bibliatéka

Fontos alapművek