ELNÖK (Vörös Vince)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm. Rózsa Edit képviselőtársunk elfogadta a pénzügyminiszter úr válaszát. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak. (Szavazás. A Ház határozatképtelen.)
Sajnos, az Országgyűlés határozatképtelen. Be kell szólítani képviselőtársainkat a folyosóról. (Közbeszólások: Meg kell ismételni, megvagyunk, csak nem nyomták meg a gombot. – Az elnök kis szünet után folytatja.)
Képviselőtársaim! Megismételjük a szavazást. Újból felteszem a kérdést: az Országgyűlés elfogadja-e a miniszteri választ? Kérem, szavazzanak. (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 194 "igen" szavazattal, ellenszavazat nélkül 22 tartózkodás mellett a miniszteri választ elfogadta.
Komenczi Bertalan, a Szabad Demokraták Szövetségének képviselője, Dragon Pál, a Független Kisgazdapárt részéről és Kelemen József, a Magyar Demokrata Fórum részéről interpellációt nyújtottak be a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez "Hogyan érvényesültek a környezetvédelem és területfejlesztés szempontjai egy vitatott beruházással kapcsolatosan?" címmel. Megkérdezem képviselőtársaimat, melyikőjük kívánja elmondani az interpellációt? Komenczi Bertalan képviselőtársam jelentkezett, átadom a szót.
Interpelláció: Komenczi Bertalan (SZDSZ) Dragon Pál (FKgP) és Kelemen József (MDF) – a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez – "Hogyan érvényesültek a környezetvédelem és területfejlesztés szempontjai egy vitatott beruházással kapcsolatosan?" címmel

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem