Január 22. - Hétfő

Teljes szövegű keresés

Január 22. - Hétfő
– A munkaügyi tárca kész bevezetni a munkakönyvet, de csak akkor, ha a személyiségi jogok nem sérülnek. Kiss Péter munkaügyi miniszter elmondta: szakértők most vizsgálják, hogy a nyilvántartási lapok összekapcsolása a társadalombiztosítási azonosítójellel nem sérti-e a személyiségi jogokat.
– Magyar Bálint egyetért azokkal a diákokkal, akik azt akarják, hogy a történelem továbbra is kötelező tantárgy maradjon az érettségin. Az 1500 aláíró azt kifogásolja, hogy a minisztérium által nyilvánosságra hozott érettségi reformnak van olyan változata, amely választható tantárggyá tenné a történelmet.
– A tűzszerészek megkezdték a magyar–horvát határ átvizsgálását. Egyelőre senki sem tudja, hogy mennyi robbanószerkezet van még a földben.
– Két amerikai katona megmentette egy magyar sorkatona életét a taszári légibázison. Az amerikaiak szokásos ellenőrző körútjukon a leszállópálya közelében ájultan találták Pfeiffel Jánost. A fiatalember nem sokkal korábban lett rosszul, így még idejében bevitték a kórházba az amerikai katonák.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem