Hauer, J. M. Die Pfennigküche, oder die Kunst wohlfeile und schmackhafte Speisen und Getränke zu bereiten. Neuestes Kochbuch, ent…

Teljes szövegű keresés

Hauer, J. M. Die Pfennigküche, oder die Kunst wohlfeile und schmackhafte Speisen und Getränke zu bereiten. Neuestes Kochbuch, enthaltend die bewährteste Anweisungen zur Bereitung wohlschmeckender Fleisch- und Fastensuppen, Assietten. Rindfleische ... auf die einfachste und wohlfeilste Art. nebst einem Anhange verschiedener Vorschriften für die Küche. nach vieljäriger Erfahrung bearbeitet. (12-r. XVI és 214 l.) Kaschau, 1836. Gedr. bei karl Werfer. –.50 p.
Ujabb kiadása ezen cím alatt:

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem