ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Tisztelt Képviselőtársaim! Bejelentem, hogy a H/5621/15. számú ajánlás 1. pontját előterjesztője visszavonta.
Az ajánlás 2. és 4., továbbá a kiegészítő ajánlás 1., 2., 3., 4. és 5. pontjaiban szereplő indítványokat az előterjesztő támogatja. Ezek közül az MSZP és a Fidesz képviselőcsoportja is külön szavazást kért az alapajánlás 2. és a kiegészítő ajánlás 3. pontjáról.
Most a támogatott javaslatokról döntünk, a külön szavazásra kért indítványok kivételével. Ezek elfogadása kizárja az ajánlás 6., 7., 8. és 9. pontját. Kérem képviselőtársaimat, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 202 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 139 tartózkodás mellett elfogadta.
Most azokról a módosító javaslatokról határozunk, amelyekről a Házszabály értelmében még szavazni lehet.
Az ajánlás 5. pontjában Sisák Imre és Karsai Péter a 3. pont 3.1. alpontjának módosításával azt kezdeményezik, hogy a tárcaközi bizottságot kormánybiztos vezesse. A javaslat elfogadása kizárja a 2. és 3. pontokat. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 19 igen szavazattal, 201 nem ellenében, 125 tartózkodás mellett elutasította.
Az ajánlás 2. pontjában Mádi László és Selmeczi Gabriella a 3. pont 3.1. alpontjának kiegészítését kezdeményezik. A bizottságok és az előterjesztő egyaránt támogatják, de frakciókérésre külön döntünk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 151 igen szavazattal, 196 nem ellenében, tartózkodás nélkül elutasította.
Az ajánlás 3. pontjában Mádi László a 3. pont 3.1. alpontjának kiegészítésével azt javasolja, hogy az intézkedési terv elkészítésének határideje 2004. február 28. legyen. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 152 igen szavazattal, 194 nem ellenében, tartózkodás nélkül elutasította.
A kiegészítő ajánlás 3. pontjában Borkó Károly a 3. pontot új alponttal egészíti ki. A mezőgazdasági bizottság, valamint az előterjesztő támogatja, de frakció kérésére külön döntünk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 154 igen szavazattal, 193 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elutasította.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk. Megkérdezem, van-e valakinek tudomása arról, hogy kimaradt volna egy döntés, egy szavazás. (Nincs jelentkező.) Senki nem jelezte felszólalási szándékát, ezért a zárószavazásra a következő ülésünkön sort kerítünk.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem