DR. OROSZ SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

DR. OROSZ SÁNDOR
DR. OROSZ SÁNDOR, a “Parlagfűmentes Magyarországért” eseti bizottság elnöke: Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Engedjenek meg néhány gondolatot a módosító javaslatokról történő szavazás előtt.
A “Parlagfűmentes Magyarországért” eseti bizottság üdítő színfolttá vált a parlament eseti bizottságainak a történetében; az okokra nem kívánok kitérni. Mindenképpen fontos, hogy magának az eseti bizottságnak a működését, majd az ezt követő elfogadott jelentés és javaslatok parlamenti vitáját a legnagyobb nyilvánosság, a valóban manifesztálódó érdeklődés és a konszenzusra törekvés jellemezte. Ez okozott némi problémát a módosító javaslatok benyújtása és értelmezése terén, elsősorban is azért, mert a Ház, illetőleg a kormány az egyébként javaslatba hozott indítványok egy részének megvalósításába is belefogott.
(18.10)
Egy tény, a “Parlagfűmentes Magyarországért” eseti bizottság jelentését és a benne foglaltakat mind a Ház, mind a kormány akarja. Éppen ezért az eseti bizottság nevében mint előterjesztő arra kérem önöket, hogy a konszenzust tükröző, a kormány és az előterjesztő által is támogatott módosító javaslatokat fogadják el.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem