ELNÖK (Gyimóthy Géza)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Gyimóthy Géza)
ELNÖK (Gyimóthy Géza): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/161. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/161/17. számon kapták kézhez.
Tisztelt Országgyűlés! A hatáskörrel rendelkező bizottságok jelezték, hogy nem kívánnak előadót állítani, így most javaslatot teszek a részletes vita szerkezetére. Kezdeményezem, hogy a módosító javaslatok közötti összefüggésekre figyelemmel a részletes vita egy szakaszból álljon. Tehát egy szakaszból álljon a részletes vita! Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak a jelenlévők! (Szavazás.) Abszolút többség. Olyan kevesen vannak, hogy én láttam, hogy senki nem szavazott ellene. Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a módosító javaslatok összevont tárgyalását elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Rajcsányi Péter jelentkezik.) Igen, Rajcsányi Péter képviselő úr, Fidesz. Tessék, öné a szó!

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem