ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Megkérdezem a frakciókat, hogy melyik frakció kíván ehhez az ügyrendi észrevételhez hozzászólni. (Senki sem jelentkezik.) Egyik frakció sem kíván.
Tisztelt Országgyűlés! Tekintettel arra, hogy elhangzott Bauer Tamás képviselő úr javaslata, miszerint halasszuk el a szavazást, kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy támogatja-e Bauer Tamás képviselő úr javaslatát. Kérem, hogy azok, akik támogatják, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a képviselő úr javaslatát nem támogatja, így most sor kerül a határozathozatalra.
Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a Magyar Köztársaság és az Apostoli Szentszék között a Katolikus Egyház magyarországi közszolgálati és hitéleti tevékenységének finanszírozásáról, valamint néhány vagyoni természetű kérdésről 1997. június 20-án aláírt megállapodás megerősítéséről szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 230 igen szavazattal, 35 nem szavazattal, 16 tartózkodás mellett az országgyűlési határozati javaslatot elfogadta. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem