ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Dr. Kis Zoltán felszólalása ügyrendi javaslatnak is minősíthető. A Házszabály 43. §-ának (3) bekezdése szerint a részletes vitában a képviselők csak a korábban benyújtott módosító javaslatokhoz kapcsolódóan terjeszthetnek be módosító javaslatot. Ilyen módosító javaslat esetén a hatáskörrel rendelkező bizottság elnökének javaslatára az Országgyűlés dönt arról, hogy kiadja-e a javaslatot a hatáskörrel rendelkező bizottságnak véleményezésre. Tehát miután kétely merült fel a két bizottsági elnök nyilatkozatával kapcsolatban, az Országgyűlésnek kell döntenie. Kívánja-e az Országgyűlés, hogy az említett két bizottság megtárgyalja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 81 igen szavazattal, 126 ellenszavazattal, 21 tartózkodás mellett nem kívánja, hogy a két bizottság megtárgyalja a módosító javaslatot.
Tisztelt Országgyűlés! Most azonban felmerül a kérdés, hogy a Szabad Demokraták Szövetségének képviselőcsoportja egyeztető ülést kíván-e tartani. Most szünet következik; fel kívánják-e ezt az alkalmat használni frakcióülésre, vagy pedig más időpontban kívánják megtartani?
Még a szünet előtt megadom a szót Bogárdi Zoltán képviselő úrnak, Magyar Demokrata Fórum.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem