ELNÖK (Vörös Vince)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Át kell térnünk az interpellációkra. Képviselőtársaim foglalják el a helyüket, létszám-megállapítás következik. (Több képviselő jön be a terembe.) Kérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket. Most szíveskedjenek megnyomni az igen gombot. (Megtörténik. - A jelen lévő képviselők száma 172. - Az Országgyűlés nem határozatképes.) Nagy Varga Dezső képviselőtársunk gépét kérem bekapcsolni.
Ha vannak kint a folyosón képviselőtársaink, szíveskedjenek őket beszólítani, mert még nem határozatképes az Országgyűlés. (Újabb képviselők jönnek be a terembe.)
Kérem, szíveskedjenek elfoglalni a helyüket. Megismételjük a jelenlét-megállapítást. Kérem, szíveskedjenek megnyomni az igen gombot. (Megtörténik. - A jelen lévő képviselők száma: 186. - Az Országgyűlés nem határozatképes.)
Még egy kis türelmet, talán a hiányzó képviselőtársaink megérkeznek, ugyanis határozatképtelenség esetén az interpellációkat nem tudjuk elkezdeni.
(14.40)
Képviselőtársaim! Megismételjük a létszám-megállapítást. Kérném, foglalják el a helyüket. Most kérem, szíveskedjenek megnyomni az igen gombot. (A jelzőtáblán megjelenik, hogy 187 képviselő van a teremben.)
Kérem, maradjanak a helyükön képviselőtársaim. És a kintlévőket, ha vannak kint, szólítsák be. Kérem, maradjanak bent, szíveskedjenek a helyükön maradni.
Képviselőtársaim! Megismételjük a létszám-megállapítást. Most kérem, szíveskedjenek az igen gombot megnyomni. (Megtörténik.) Köszönöm.
A jelen lévő képviselők létszáma 200, de még újabb képviselőtársaink jönnek. Az Országgyűlés határozatképes. Megkezdjük az interpellációk elmondását.
Tisztelt Országgyűlés! A mezőgazdasági bizottságnak a Dragon Pál képviselő - a Független Kisgazdapárt részéről - interpellációjára adott jelentése, dr. Szabó Tamás tárca nélküli miniszter úr betegsége miatt is csak a jövő héten kerül ismertetésre.
Mádai Péter, a Szabad Demokraták Szövetségének képviselője dr. Szabó Tamás tárca nélküli miniszterhez intézett interpellációja a miniszter úr betegsége miatt - képviselőtársunk egyetértésével - egy héttel később hangzik el.
Következő interpelláló képviselőtársunk dr. Sipos Imre, a Független Kisgazdapárt részéről, aki interpellációt nyújtott be a közlekedési, hírközlési és vízügyi minisztehez A Dél-dunántúli Regionális Vízmű magas közüzemi díjtételei tárgyában.
Átadom a szót Sipos Imre képviselőtársunknak.
Interpelláció: Dr. Sipos Imre (FKgP) - a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez - A Dél-dunántúli Regionális Vízmű magas közüzemi díjtételei tárgyában

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem