ELNÖK (Vörös Vince)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm Belügyminiszter Úr válaszát. Képviselőtársaim, foglalják el a helyüket! Létszám-megállapítás következik. Most kérem, szíveskedjenek megnyomni az igen gombot! (Megtörténik - 202 fő.) Köszönöm. - Az Országgyűlés határozatképes.
Áttérünk az interpellációk elmondására.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy Kuncze Gábor, a Szabad Demokraták Szövetségének képviselője interpellációját visszavonta.
Tisztelt Országgyűlés! A környezetvédelmi bizottság jelentést terjesztett elő dr. Pap János, a Fiatal Demokraták Szövetsége képviselőjének az Országgyűlés 1992. május 5-i ülésén elhangzott, és a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez címzett "Újból a természetes vizek elektromos halászata" című interpellációjáról.
Az interpellációra Keresztes K. Sándor környezetvédelmi és területfejlesztési miniszter úr válaszolt. A miniszter úr szóbeli válaszát sem a képviselő, sem az Országgyűlés nem fogadta el, ezért kiadtam a környezetvédelmi bizottságnak.
(15.10)
A bizottság jelentését 8958-as számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Tekintve, hogy a környezetvédelmi bizottság elnöke, Rott Nándor képviselőtársunk nincs jelen, megkérdezem, a környezetvédelmi bizottság részéről kívánja-e valaki a jelentést kiegészíteni. Nem jelentkezett senki. Így megkérdezem Pap János interpelláló képviselőtársamat, egyetért-e a bizottság jelentésével. Átadom a szót Pap János képviselőtársunknak.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem