ROTT NÁNDOR, DR. (KDNP)

Teljes szövegű keresés

ROTT NÁNDOR, DR. (KDNP)
ROTT NÁNDOR, DR. (KDNP) Köszönöm a szót, Elnök Úr. Igen tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Dr. Salamon László igen tisztelt képviselőtársam nagyrészt elmondta azt, ami az én érvem is lenne, és ami miatt arra kérném az igen tisztelt Házat, hogy szavazza meg az általunk benyújtott módosító javaslatot.
Még ehhez egyet szeretnék hozzátenni. A javaslat előterjesztője azt mondotta, hogy ezen az alapon még sok más bizottság is jelentkezhetne. Igen ám, de nem jelentkezett. Következésképp most, amikor határozni kell a Háznak, nem fogja az a veszély fenyegetni a Házat, hogy itt egy bizottsági lavina fog elindulni, mert két bizottság, illetve egy bizottság és a másik bizottságnak egy tagja érezte úgy, hogy ebben a kérdésben felelősséget és munkát kell vállalnia, és ezzel az ügy, hogyha önök ezt a két módosító javaslatot meg fogják szavazni, le is zárulhat.
Köszönöm szépen előre is a támogatásukat.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem