ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Igen. Ez már a részletes vita volt, pedig ezt még az Országgyűlés nem szavazta meg. Indítványozom tehát az Országgyűlésnek, hogy a határozati javaslatot bocsássa részletes vitára.
Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e ezzel. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Igen. Az államtitkárokkal együtt a jelenlévők száma 185, ez kevés.
Kérem képviselőtársaimat, foglaljanak helyet, többen például nem a helyükön ülnek jelenleg. (Zaj, mozgás.) Igen. Megismétlem.
Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy a határozati javaslatot az Országgyűlés bocsássa részletes vitára. Kérdezem, egyetért-e ezzel az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Igen. Megállapítom, hogy az Országgyűlés 191 "igen" szavazattal és egy tartózkodás mellett az országgyűlési határozati javaslatot részletes vitára bocsátotta.
Megkérdezem, hogy a képviselőtársaim közül fel kíván-e valaki szólalni a részletes vitában. Igen. Dr. Kutrucz Katalin képviselő.
Felszólaló: Dr. Kutrucz Katalin (MDF)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem