ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm. Meg kell jegyeznem, dr. Zimányi Tibor képviselő úr, hogy pontatlan az információja a házbizottság állásfoglalásáról. Tudniillik a házbizottság ilyen álláspontra nem helyezkedett, amit Ön itt felvázolt. Csupán arról van szó, hogy a házbizottság a frakcióvezetők egyetértésével abban foglalt állást, hogy két vezérszónoka lesz minden frakciónak. Tehát ez a két kör lezajlik, utána pedig jelentkezési sorrendben, de ugyancsak, ugye, bizonyos erősorrendben, tehát pártok szerint adjuk meg a szót. De jelentkezési sorrendben.
Ezenkívül a frakcióknak joguk van beleszólni, hogy kit sorolnak saját frakciójukban előbbre. Egyébként tegnap bejelentettem – éppen én zártam, illetve függesztettem fel a vitát –, hogy dr. Fodor István következik, és éppen dr. Zimányi Tibor következett volna, aki egy újabb sort nyit. Tehát a jelentkezés sorrendjében, mint ahogy megkeresett dr. Dénes János is, és vele is közöltem, hogy kérem szépen, a jelentkezés sorrendjében meg fogja kapni a szót. Tehát erről van szó. A házbizottság olyan álláspontot vagy rendet nem alakított ki, amit Ön itt felvázolt. Itt valami félreértésről van szó. Kérem megértését. Tehát dr. Fodor István után Ön fog következni a sorrendben. Kérem szépen, ezt tudom Önnek mondani.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem