ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a szakszervezeti vagyon védelméről, a munkavállalók szervezkedési és szervezeteik működési esélyegyenlőségéről rendelkező 1991. évi XXVIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitára bocsátása, illetve részletes vitája, majd határozathozatal.
Emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy délelőtt az általános vitát lezártuk, de a részletes vitára bocsátásról nem határozott az Országgyűlés. Erre figyelemmel indítványozom az Országgyűlésnek, hogy a törvényjavaslat módosítását, illetve a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára.
Kérem az Országgyűlést, képviselőtársaimat, szavazzanak: egyetértenek-e ezzel? (Szavazás.) Megállapítom: az Országgyűlés 187 "igen" szavazattal 10 ellenében, 7 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta. A részletes vita következik.
Az ebédszünetben az alkotmányügyi bizottság ülést tartott, amelyről jelentést nyújtott be 3603-as számon.
Megkérdezem dr. Salamon Lászlót, az alkotmányügyi bizottság elnökét: kíván-e szólni?
Felszólaló: Dr. Salamon László, az alkotmányügyi, törvény-előkészítő és igazságügyi bizottság elnöke

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem