ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm szépen dr. Áder Jánosnak a felszólalását. Emlékeztetni szeretném képviselőtársaimat arra, hogy én magam is felhívtam a figyelmet erre a körülményre, az Országgyűlés viszont megszavazta a sürgősségi indítványokat, a sürgősséget.
A következőt szeretném még mondani: ami a mostani napirendet illeti, napirendi pontunk tárgyát, ezt országgyűlési képviselőink időben megkapták. Tehát ez rendben van. Minden napirendi ponttal kapcsolatban egyébként a Házszabály szerint jártunk eddig el.
Ennek ellenére magam is jogosnak tartom a felvetését, ezért a következőt indítványozom, hogy az ebédszünetben az ügyrendi bizottság üljön össze, és hallgassa meg külön dr. Áder Jánost, illetve ebben a kérdésben alakítson ki megfelelő álláspontot. Én magam pedig tájékoztatni fogom a Házbizottságot. Gondolom, hogy célszerű, ha a jogi bizottság is foglalkozik majd a kérdéssel. Egyelőre azonban csak azt kérem, hogy az ebédszünetben az ügyrendi bizottság üljön össze ezzel a kérdéssel kapcsolatban.
Most pedig visszatérünk az első napirendi pont tárgyalására. Elnézést kérek dr. Sóvágó Lászlótól, hogy itt megvárakoztattuk. Átadom a szót. Kérem.
Dr. Sóvágó László, az önkormányzati, közigazgatási, belbiztonsági és rendőrségi bizottság titkára, a napirendi pont előadója

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem