ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tehát itt arról van szó, hogy kit delegáljanak és hányat. Ezért tehát ezt nagyon pontosan kell megfogalmazni, és ilyen értelemben a bizottság előterjesztése fontosnak tűnik. Kérem szépen, tehát az elnevezés, hogy milyen biztosnak nevezzük, az egy más kérdés. Most arról van szó, hogy pontosan tudjuk, hogy nemzetiségenként egy-egy személyből álló testület lesz ez, és a nemzetiségi szervezetek által jelölt személyekről van szó.
Kérem szépen, én azt javaslom, hogy miután ezt az Országgyűlés megszavazta, mint ahogy dr. Torgyán József helyesen jegyezte meg, ezt a vitát - én azt hiszem, hogy - most függesszük fel, mert ebben az esetben pontos a bizottság előterjesztése. Tehát megyünk tovább. (Közbeszólás: Közfelkiáltással szavazzunk!) Nem, így nem lehet szavazni. Ez még csak egy előzetes vélemény. Igen, de közben pontosítottuk, hogy miről van szó, és nem volt szövegszerű előterjesztés - kétségtelen!
Dr. Hack Péteré a szó. Átadom.
Felszólaló: Dr. Hack Péter (SZDSZ)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem