Július 19. – Péntek

Teljes szövegű keresés

Július 19. – Péntek
– Az építendő új Nemzeti Színház helyszínén, az Erzsébet téren mutatkozott be az építéssel megbízott kormánybiztos, dr. Fiala István.
– Gazdasági erőfölénnyel való visszaélés miatt ötvenmillió forintos bírságot rótt ki a Gazdasági Versenyhivatal az OTP Bank Rt.-re – közölte Korbuly Andrea helyettes szóvivő. Az eljárást magánszemély kezdeményezte a takarékpénztár biztosítási gyakorlata miatt.
– Csempészés és közokirat-hamisítás bűncselekményének gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezték a kaposvári vámhivatal egyik tiszthelyettesét, aki az elmúlt fél évben nyolc nagy értékű nyugati személyautó behozatalában és vámolásában működött közre.
– A Farkasréti temetőben mély részvéttel búcsúztatták a váratlanul elhunyt Béres Ferenc énekmű-vészt és dalénekest. A Liszt Ferenc-díjas művész egyik alapítója volt a Honvéd Együttesnek, később a Nemzeti Filharmóniának. Béres Ferenc 74 évet élt.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem