Február 24. – Szombat

Teljes szövegű keresés

Február 24. – Szombat
– Suchman Tamás nem vállalja a pénzügyminiszteri poszt betöltését, mert úgy véli, hogy személye szükségtelen koalíciós vitákat okozna.
– Az MSZP baloldali tömörülésének alelnöke, Krausz Tamás ellenezte Magyarország belépését a NATO-ba, mert szerinte a tagság nagyon súlyos gazdasági és fejlődési bajokat okozna.
– Feleannyi adó-visszaigénylést tartalmaznak az APEH-hez eddig beérkezett bevallások, mint tavaly. Az adóhivatal elnöke elmondta, hogy február huszadikáig 80 ezren összesen 1 milliárd 300 millió forintot kértek vissza. Pitti Zoltán arról is beszámolt, hogy januárban 34 ezer egyéni vállalkozó adta vissza engedélyét.
– A fővárosban az érintettek alig több mint tíz százaléka küldte vissza a családipótlék-igénylő lapokat, pedig már kevesebb, mint egy hét van a végső határidőig. Ugyanis áprilisban csak azok az egy vagy kétgyermekes családok kaphatnak pótlékot, amelyenek az adatlapja jövő péntekig megérkezik.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem