III. köt. Szász Béla. Fischer Kuno „Goethe Faust”-járól. – Barsi József. A sajtó és nyilatkozási szabadság tört. Angliában. (Vége…

Teljes szövegű keresés

III. köt. Szász Béla. Fischer Kuno „Goethe Faust”-járól. – Barsi József. A sajtó és nyilatkozási szabadság tört. Angliában. (Vége.) – Károly. Gyejcs vezér és kora. I. II. – Bartalus István. A czigány és viszonya zenénkhez, I. és II. – Sándor József. Erdély, Magyarország kiegészítő része. – Erdélyi János. A bölcsészet Magyarországon. I. – Vámbéry Ármin. A sivatagon. – Greguss Gyula. Az újabb természettan iránya. – székely József. Burns. – Erdélyi J. Feze, azaz lakolása. – Irodalmi szemle.
IV. köt. Erdélyi János. A bölcsészet Magyarországon. II. és III. – Bartalus István. A czigány és viszonya zenénkhez. III. – Barsi István. A népiskola a XIX. században. I. és II. – Gyulai Pál. Gr. Széchenyi István utolsó évei. – Botka Tivadar. Jogtört. tanulmányok a magy. vármegyék szervezetéről. V. – Arany L. Egy angol Erdélyről. – Wodianer Albert. A kamatláb. – Irodalmi szemle.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem