Zentner, W. Die Kartoffelküche, oder Anweisung, aus den Kartoffeln eine Menge wohlschmeckender Gerichte, ferner: Reis, Gries, Meh…

Teljes szövegű keresés

Zentner, W. Die Kartoffelküche, oder Anweisung, aus den Kartoffeln eine Menge wohlschmeckender Gerichte, ferner: Reis, Gries, Mehl, Brot, Butter, Käse, Sauerteig und Seife auf die einfachtse und wohlfeilste Art zu bereiten. Nebst Vorschriften, die Kartoffeln aufzubewahren, gegen das Erfrieren zu sichern und die erfrornen zu benutzen. (12-r. VI és 75 l.) Kaschau, 1836. C. Werfer. –.30 p. E. M.
2. Auflage. (12-r. 64 l.) Leipzig u. Pesth, 1841. Verlags-Magazin. –.24 p.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem