Döntés előterjesztések kivételes eljárásban történő tárgyalásáról

Teljes szövegű keresés

Döntés előterjesztések kivételes eljárásban történő tárgyalásáról
Most a döntéshozatal következik. Kérdezem önöket, elfogadják-e a T/856. számú előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalását az előterjesztői indítvány szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalását 114 igen szavazattal, 17 nem ellenében, 20 tartózkodás mellett elfogadta.
Az elfogadott döntésünknek megfelelően a módosító javaslatok benyújtására ma 17 óra 24 percig van lehetőség.
Tisztelt Országgyűlés! A kormány azt kezdeményezte, hogy az Országgyűlés kivételes eljárásban tárgyalja meg a Budapest és az agglomeráció fejlesztésével összefüggő állami feladatokról, valamint egyes fejlesztések megvalósításáról, továbbá egyes törvényeknek a Magyarország filmszakmai támogatási programjáról szóló SA.50768 számú európai bizottsági határozattal összefüggő módosításáról szóló T/857. számú előterjesztést.
A kormány azt kezdeményezte, hogy az Országgyűlés rendkívüli ülésének napirendi javaslata egészüljön ki a törvényjavaslat tárgyalásával, a módosító javaslatok benyújtására a mai ülésnapon a kivételes eljárást elrendelő döntés meghozatalát követő harmadik óráig legyen lehetőség, az összevont vitára a holnapi ülésnapon, az összegző módosító javaslatról történő határozathozatalra és a zárószavazásra a pénteki ülésnapon kerüljön sor. A Ház az előzőekben ismertetett szabályok szerint dönt.
Kérdezem a tisztelt képviselőket, elfogadják-e a T/857. számú előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalását az előterjesztői indítvány szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalását 115 igen szavazattal, 37 nem ellenében, tartózkodás nélkül fogadta el.
A módosító javaslatok benyújtására ma 17 óra 26 percig van lehetőség.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem