TÖRŐ GÁBOR,

Teljes szövegű keresés

TÖRŐ GÁBOR,
TÖRŐ GÁBOR, a Fidesz képviselőcsoportja részéről: Elnök úr, köszönöm a szót. Talán a jelenlegi jogszabályi környezet alapjáról beszélve azt látni kell, hogy három helyen is biztosít adómentességet a jogszabály. Ez a 68. § 1/b. pontja, a 13. § 3/A/ah-b. pontja, illetve még egy paragrafus, amelyet mindjárt meg fogok önöknek keresni: a 64. § 4/c. pontja. Ha ezt a három pillért kivesszük, akkor olyan versenyhátrányt szenvedhetnének el a hazai gyártók, amit sok országban nem alkalmaznak, például Franciaországban, Németországban, Olaszországban. Ezek a gyártók Szerbiából, Macedóniából, Bulgáriából szállítják haza az alkoholosmeggy-termékeket.
A magyar cégeknek a versenyben való hátránya akkora lenne, ami behozhatatlan versenyhátrányt jelentene, ezért is támogatom mindenképp a jogszabály módosítását, és kérem a parlamentet is, hogy ezt támogassa. Köszönöm. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem