DR. TILKI ATTILA

Teljes szövegű keresés

DR. TILKI ATTILA
DR. TILKI ATTILA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Arra szeretném kérni a képviselőtársaimat, hogy az elnök úr szavait fontolják meg, és fogadjuk már el, hiszen tényleg egy nemzetközi szerződésről van szó. Mesterházy képviselőtársam teljesen másról beszélt. Ha már külügy, ha már civil szervezet, akkor kötelezően el kellett mondani az aggódásukat a magyar diktatúra ellen.
A Jobbik pedig a kereskedőház irányába indult el, aminek szintén semmilyen kapcsolata nincs ezzel az előttünk fekvő törvényjavaslattal. (Bana Tibor: Déli nyitás!) Mesterházy Attila képviselőtársam a Külügyi bizottságnak, a jobbikos képviselőtársam pedig az Európai ügyek bizottságának tagja. Úgy gondolom, hogy bőven van lehetőségük bármikor külügyi kérdésekben, önöket érdeklő ügyekben kérdéseket feltenni akár államtitkár úrnak, akár pedig miniszter úrnak.
(11.20)
Nem gondolom, hogy egy ilyen szerződéssel kapcsolatban ilyen irányokat kellene venni a véleményüknek, bár nyilván megtehetik, de azért meg kellene hallgatni azt, amit az elnök úr megfontolásra javasolt, hogy maradjunk a tárgynál, maradjunk a törvényjavaslat szövegénél.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem