DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ
DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Ha figyelmesen elolvassa Mesterházy Attila levelét, azt is látja, hogy a másik aláíró én vagyok. Tehát miniszter úr bizonyára elküldte nekem is ezt a választ, ami nekem is rendelkezésemre áll. Elolvastam.
A Nemzetbiztonsági bizottságban mi kezdeményeztük egyébként ezt a napirendet, ahogyan kezdeményezni fogjuk az összes bizottság előtt, amely ebben érintett lehet, azt, hogy önt meghallgassák ezekben a kérdésekben. De ami ennél mégis fontosabb, hogy ha a jegybankelnök valamit beszél, arra, ugye, mozdul a gazdaság, a monetáris politika, a gazdaságpolitika, arra odafigyelnek, arra reagálnak. Ezért nagyon fontos tudnunk, és ezért nagyon fontos, hogy erre egyenes választ adjon.
Ostobaságokat beszélt innen a pulpitusról, vagy annak bármi alapja van, amit ön itt elmondott? Mert ha van alapja, akkor abban tennivalónk van, ha pedig nincs, akkor az nagy fegyelmezetlenség, nagy felelőtlenség volt, és az alkalmatlanságnak egy nagyon komoly bizonyítéka volt, ami miatt le kell mondania. (Közbeszólások az MSZP soraiból: Így van! Így van!) Köszönöm a figyelmet. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem