POGÁCSÁS TIBOR

Teljes szövegű keresés

POGÁCSÁS TIBOR
POGÁCSÁS TIBOR belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Ahogy elmondtam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, jelenleg a bíróságon van az ügy. Nyilván a bírósági eljárás teszi majd lehetővé azt, hogy minden egyes részlet nyilvánossá váljon, és valóban látható legyen az, hogy hogyan lehetett arra a VIP-listára rákerülni, amely VIP-lista azt biztosította, hogy bizonyos gazdagok, azok a gazdagok, akik a szegedi városvezetésnek oly kedvesek, még a parkolóhelyért se fizessenek, de azt azért jól tudjuk, hogy nem ez az egyetlen botrány Szegeden, hiszen a városvezetés viselt ügyeit jelképezi a Szeviép-botrány a több száz megkárosított vállalkozóval vagy a vagyonnyilatkozati botrány, az adóemelési tervek.
Látjuk azt, hogy mindezt a szegedi polgármester, Botka László jól viseli luxusutakkal, luxusjárművel, luxuskörülmények között, aki úgy gondolja, hogy rá nem vonatkozik az, hogy fizessenek a gazdagok. Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem