DR. JÓZSA ISTVÁN,

Teljes szövegű keresés

DR. JÓZSA ISTVÁN,
DR. JÓZSA ISTVÁN, az MSZP képviselőcsoportja részéről: Köszönöm szépen, elnök úr; a figyelmét külön, ahogy hozzászólásában idézte az én hozzászólásomat - az egészen megható volt számomra, hogy ilyen figyelmet tudtam az előbb elérni.
Most a tao-előterjesztéssel, hogy bővíteni kívánják a röplabda sportággal is a támogatott látványsportok körét, azt tudom mondani, hogy ez az egy jó eleme van ennek az előterjesztésnek. Mert az, hogy Bánki Erik büszke arra, hogy bevezette a kézből etetés rendszerét a magyar sportban, és azt át tudták verni az Európai Unión, mert tényleg, a társasági adó a közösségi jog szabályozása alá esik, és a társasági adóból kivonni, itt összeírták nekem a szakértők, a létezése óta már közel 500 milliárd forintot, erre azért joggal lehet büszke.
(11.10)
Szóval, képviselő úr, azért 500 milliárdot kirántani a költségvetésből és látványsportokra úgymond a vállalkozókkal odaadatni, mert természetesen mindenki önként és dalolva adja oda, és a miniszterelnök állítja… (Bánki Erik: Pontosan!) Hát, ez a képmutatás teteje, képviselő úr!. (Bánki Erik közbeszól. - Az elnök csenget.) Akkor a miniszterelnök úr büszkén veri a mellét, hogy Felcsúton adakozásból építettük ezt a szép stadiont. Hát, tényleg! (Bánki Erik: Ti meg nem építettetek semmit. Szégyelld magad!) Makovecz Imre annyira organikus volt, hogy annál organikusabb…

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem