MESTERHÁZY ATTILA,

Teljes szövegű keresés

MESTERHÁZY ATTILA,
MESTERHÁZY ATTILA, az MSZP képviselőcsoportja részéről: Nagyon szépen köszönöm. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Ez az alapmegállapodás azt a célt szolgálja, hogy a szerződő felek tevékenységeiket még hatékonyabban hangolják össze, ezzel is elősegítve, hogy a közös egészségügyi kihívásokra országunk szintjén is megfelelő válaszok születhessenek. A megállapodás Magyarország és az Egészségügyi Világszervezet közötti együttműködés további elmélyítését teszi tehát lehetővé. Ezzel az alapmegállapodással lehetőség mutatkozik arra, hogy hazánk és a WHO Európai Regionális Irodája közötti együttműködést növelje, valamint arra, hogy a felek számára mindenkoron elérhető ismeret- és tudásanyag a jövőben még szélesebb körben hasznosuljon.
Éppen ezért a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselőcsoportja nemzeti érdekből ennek a törvényjavaslatnak az elfogadását támogatja. Az az egy ötlet merült még fel a frakcióban, hogy ha ezeket az ismereteket lehet valamilyen módon népszerűsíteni itthon is, tehát a nagyközönség számára is elérhetővé tenni, vagy akár a képviselők számára egyfajta beszámolót adni itt a szakbizottságban arról, hogy hogyan, milyen formában mélyült el ez az együttműködés, az lehet, hogy hasznos volna mindenki számára, talán ezt érdemes a kormányzatnak megfontolnia. Köszönöm szépen, elnök úr, a lehetőséget.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem