DR. ÓNODI

Teljes szövegű keresés

DR. ÓNODI
DR. ÓNODI-SZŰCS ZOLTÁN GUSZTÁV, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára, a napirendi pont előadója: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ismét nem szeretném terhelni sok idővel a Ház figyelmét. A jelen előterjesztés egy tulajdonképpen nagyon régóta történő együttműködést foglal keretek közé. Tudniuk kell, hogy a WHO minden tagállamával igyekszik kötni ilyenfajta szerződést. Ez országonként különböző, a miénk egy ilyen szerződés.
Ami a legfontosabb tartalma a szerződésnek, hogy az együttműködés kereteit határozza meg. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy nem befolyásolja Magyarország szuverenitását. Tulajdonképpen csak tanácsadásról szól ez a szerződés, bármikor felmondható. Azt gondolom, ahogy eddig sem, a WHO-együttműködés nem fogja befolyásolni a jövőben sem a viszonyrendszerünket. Arra szeretném kérni a tisztelt Házat, hogy támogassa a szerződés jóváhagyását. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem