Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Teljes szövegű keresés

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Miniszter Úr! Értem a kellemetlen helyzetét, Rogán Antalnak kéne ott ülnie. De felfogta azt, amit mondott? 30-40 betelepített nem kiskorú, ne csúsztasson, fiatalkorú Magyarországra? Ezzel kinyitják a kaput egy olyan áradat előtt, ami kezelhetetlen helyzetet idéz elő. A helyzet tehát az, hogy önök beengedték a gazdag migránsokat letelepedési kötvény formájában jó pénzért, a Jobbik ezt megakadályozta, s önök most be akarják hozni ingyen azokat a migránsokat, akiknek nem volt erre pénzük. A Jobbik ezzel szemben is keresztbe fog feküdni. Tehát önöknek jó a gazdag migráns, most már ingyen a szegény is. A Jobbik azt mondja, hogy sem gazdag, sem szegény migráns.
Egy dologra kérjük önöket, és erre válaszoljon, kérem: azt a jogi határzárat, ami március 7-én itt közös döntéssel megszületett, fenn kívánják-e tartani a 14-18 közöttiekre vonatkozóan is az eddigi formában, vagy pedig brüsszeli nyomásra hazaárulást követnek el? Ez a kérdés. Beengedik a 14-18 közötti migránsokat idetelepíttetni, vagy pedig sem? Igen-nem kérdés, köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem