SALLAI R. BENEDEK

Teljes szövegű keresés

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Nincs rá esélyem, hogy mérlegeljem, tekintve, hogy teljesen másról beszélt. És ha már felhozta témának, tájékoztatnom kell, hogy nekem nem a közügyekből volt elegem, hanem a gyenge képességű politikusokból, akik nem értik a kérdéseket. (Derültség és taps az ellenzéki padsorokban. - Moraj a kormánypárti padsorokból.) Tehát konkrétan ebből volt elegem. Ez az oka a visszavonulásnak.
És ha már arról beszélünk, hogy ki az, aki valótlanokat állít, akkor nem tudom, itt élelmiszer-biztonság kapcsán hogy nem említi meg, hogy múlt héten pénteken a Földművelésügyi Minisztérium, Bitay Márton Örs jogerősen a törvényszéken pert vesztett, és majd a kártérítést a milliók mellé kérem átutalni, amit ez ügyben a bíróság megítélt, és kérem a kormányzati honlapon az eddigi hazugságaikról szóló közleményt közzétenni.
Mindazonáltal nyilvánvalóan nem válaszolt a kérdésre, ezért azt elfogadni sem lehet. Magyarországon a Földművelésügyi Minisztérium és a szakminiszter nem tesz semmit annak érdekében, hogy Magyarország állampolgárai nagyobb egészségben és nagyobb környezetbiztonságban éljenek. Konkrétan ön és az ön kormánya felelős rákos megbetegedésekért (Moraj a kormánypárti padsorokban.) és azért, hogy nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy Magyarország kimenjen abból a kedvezőtlen statisztikából, ami ezzel kapcsolatban keletkezett. Nem fogadom el a választ. Köszönöm a szót. (Taps az MSZP és a Jobbik soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem