LÁZÁR JÁNOS,

Teljes szövegű keresés

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Néhány dolgot szeretnék aláhúzni. Az egyik dolog, hogy az a vízumüzlet, amit Kiss Szilárd tevékenységéhez kötnek, európai uniós vízum volt, és a vízumot igénylők és az üzletben részt vevők célja nem az volt, hogy Magyarországra bejussanak, hanem hogy az Európai Unió területére bejussanak. Ez Magyarország számára nemzetbiztonsági kockázatot (Zaj és közbeszólások az MSZP soraiból.) - bocsánat, egy kis türelmet szeretnék kérni, az én felelősségem és az Alkotmányvédelmi Hivatal felelőssége Magyarország nemzetbiztonsági érdekeinek a védelme -, ez Magyarország számára belépés hiányában, a vízummal való élés hiányában nem jelentett kockázatot.
A második megjegyzésem pedig az, hogy a szakdiplomaták esetében (Zaj. - Az elnök csenget.) a jelölés és a delegálás joga a jelölő minisztert illeti.
A harmadik megjegyzésem, hogy mind Martonyi János, mind Navracsics Tibor, mind Szijjártó Péter akkor, amikor ezekről az aggályos tényekről értesült, mind a három esetben azonnal intézkedett. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem