DR. HARANGOZÓ TAMÁS

Teljes szövegű keresés

DR. HARANGOZÓ TAMÁS
DR. HARANGOZÓ TAMÁS (MSZP): Köszönöm a szót. Államtitkár úr, nem nyugtatott meg egy kicsit sem. Nem nyugtatott meg, mert nem is válaszolt rá, de akkor ezek szerint ön szerint rendben van az, hogy polgármestersége idején az ön városa százmillió forintért elad egy telket, majd 158 millió forintért visszavásárol, ezzel egy magánkört, jelesül egyébként az üzlettársa körét gazdagítva. Ez elég durva haszon és elég komoly közpénzherdálásnak tűnik. De ön szerint ez rendben van.
Ön szerint az is rendben van, hogy ön nem tudja, ki milyen céget jegyez be, de ezek szerint évekig vagy legalábbis hosszú ideig tulajdonostársa volt egy offshore cégnek, amely egyébként érintett, vagy legalábbis ugyanazon a címen van bejegyezve valamilyen csoda folytán Liechtensteinben, mint a letelepedési kötvénnyel csencselő cég. Ha ön szerint ez rendben van, államtitkár úr, akkor szerintünk meg az nincs rendben, hogy ön államtitkár, és hogy önre rá vannak bízva az önkormányzati ügyek Magyarországon. Szerintünk le kellene mondania. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem