TÁLLAI ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Nézze, az az ön magánügye, hogy milyen újságot olvas, 168 Órát vagy mást, de akkor legalább olvasná el alaposan, ugyanis ez az ügy 2015 júliusában történik. Tudja, hol voltam én akkor? Ez az egyik. A másik, ha ismerné a törvényeket, például a 2016. január 1-jén érvényes NAV-törvényt, abban a következő áll: a 12. § (7) bekezdés kimondja, hogy a kijelölt miniszter és az állami adó- és vámhatóság vezetőjének a NAV bűnüldözési és nyomozóhatósági feladatainak ellátásáért felelős szakmai helyettesét a NAV bűnüldözési és nyomozóhatósági feladatainak ellátása köreiben egyedi ügyben nem utasíthatja.
Ennyit az ön vádaskodásáról. Egyébként úgy látom, hogy ön jó gyurcsányi tanítvány, ő azt mondta, hogy hazudtak reggel meg éjjel, de úgy látom, ön napközben is hazudik a parlamentben. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem