DR. SEMJÉN ZSOLT

Teljes szövegű keresés

DR. SEMJÉN ZSOLT
DR. SEMJÉN ZSOLT miniszterelnök-helyettes: Köszönöm szépen, elnök úr. Azt gondolom, azért a mentősök bére fontosabb dolog, mint hogy ebbe a retorikai dologba belemenjek, hogy hogy van a Soros, meg hogy vannak a Soros által támogatott szervezetek. Egyébként a Velencei Bizottság véleményében egyáltalán nem az van, amit ön elmondott. A helyzet az, hogy a magyar kormány és az egészségügyi államtitkárság tárgyalásban van a legnagyobb mentős szakszervezettel. Következésképpen a mentősök legitim képviselőivel állandó tárgyalásban vagyunk.
Természetesen, ha lenne ilyen, hogy bárkit megfenyegettek vagy megpróbáltak megfélemlíteni, ha bármi ilyesmi volna, tegyenek följelentést, az nyilvánvalóan elfogadhatatlan. De amíg ennek nincs bizonyítása, és nem tettek lépéseket, addig ez csak üres retorika. A legnagyobb szakszervezettel tárgyalásban vagyunk, a béremelés biztosítva van. Tehát azt gondolom, ha valaki tett a mentősökért, akkor ez a kormány tett. Egyébként pedig a további tárgyalások tekintetében nyitottak vagyunk.
Megjegyzem, az elmúlt időszakból kifolyólag egyetlen párt van, amelyik ezt a kérdést jobban tenné, ha nem feszegetné: az önök kormánya és az önök pártja, akik alatt 5 százalékkal csökkentették ezeknek az embereknek a juttatásait. Köszönöm. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem