ANDER BALÁZS,

Teljes szövegű keresés

ANDER BALÁZS,
ANDER BALÁZS, a Jobbik képviselőcsoportja részéről: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Ahogy a korábbi törvényjavaslatra, úgy erre is azért van szükség, mert Horvátország 2013-ban csatlakozott az Európai Unióhoz. A Peruval és Kolumbiával kötött szabadkereskedelmi megállapodást 2012-ben írták alá, ám az a kellő számú megerősítés hiányában még csak ideiglenesen van alkalmazásban, 2013-tól.
A szerződést abban a reményben kötötték, hogy Európa új piacot nyerhet gépjárműveinek, luxuscikkeinek és vegyi anyagainak, miközben a két dél-amerikai országból élelmiszer és ásványkincs érkezik. Mindezek fényében egyébként a törvényjavaslat csupán technikai jellegű. Korábban már én is hasonlóan érveltem, hogy miért támogatjuk Horvátország vonatkozásában ezt, így fog tenni a Jobbik-frakció, támogatjuk ezt az előterjesztést. Köszönöm szépen. (Dr. Apáti István tapsol.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem