ORBÁN VIKTOR

Teljes szövegű keresés

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Bármilyen meglepő, valamivel egyet kell hogy értsek: jól emlékszem, amikor még önök voltak kormányon, a 90-es éveket megelőzően (Derültség a kormánypártok soraiban. - Korózs Lajos: Viktor, ez nagyon ócska volt! - Közbeszólás az MSZP soraiból: Ez nagyon gyenge volt! - Dr. Bárándy Gergely: 13 éves voltam! - Az elnök csenget.), bennünket is irritált, amikor a hatalom azt a kifejezést használta, hogy „megtévesztettek” vagy „félreértettek”. Én nem becsülném le soha a magyar ifjúságot (Közbeszólás az MSZP soraiból.), és sose merném azt mondani, amit önök mondtak, amikor kormányon voltak, még 1990-et megelőzően (Derültség a kormánypártok soraiban. - Dr. Szakács László: A Bárándy meg én 14 évesen!), hogy aki önök ellen szólal fel, az meg van tévesztve. Én ezt nem így látom.
Nagyon sok ember aggódik a tanszabadság okán, nagyon sok embernek fontos a szabadság (Közbeszólások az MSZP soraiból.), fontos az egyetemi oktatás szabadsága. Mi csak annyit tudunk tenni, hogy megnyugtatjuk őket. Az a helyzet, hogy Magyarországon egyetlen egyetemet sem zárunk be (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), Magyarországon egyetemeket szoktunk alapítani és nyitni (Dr. Józsa István közbeszól.), ebben bízhatnak a jövőben is. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem