MIRKÓCZKI ÁDÁM

Teljes szövegű keresés

MIRKÓCZKI ÁDÁM
MIRKÓCZKI ÁDÁM (Jobbik): Tisztelt Miniszterelnök Úr! Lehet azon vitatkozni, hogy az-e az aggályos, hogy még nem függesztették fel Farkas Flórián mentelmi jogát (Zaj, közbeszólások.), vagy az, hogy önök kiállnak amellett, amit ő a tevékenysége során elkövetett; és természetesen a szervezetei és az általa felügyelt programok sora ellen viszont van eljárás.
Az ön válasza, vagy sokkal inkább nem válasza számomra sokkal inkább azt világítja meg és azt erősíti tényként, amiben egyébként szerintem megegyezhetünk, hogy ennek a társadalmi problémának, ami a cigány-magyar együttélés évszázados gondjaiból fakad, annak valóban az egyetlen lehetséges, normalizálás felé vezető útja az integráció. Az azonban, ahogy önök viselkednek, azt húzza alá, hogy valójában az önök célja nem az integráció és ezáltal a normális élet és társadalomkép megteremtése, hanem az integrálatlanságból fakadó politikai tőke kihasználása, amely politikai tőke azt jelenti, hogy súlyos forintokból voksokra válthatók ezek a szavazatok. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem