VIGH LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

VIGH LÁSZLÓ
VIGH LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm a szót, csak röviden, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Azt mondom a Jobbiknak, amit az államtitkár úr mondott, Cseresnyés Péter, hogy ez egy újabb lehetőség. A vitában korábban beszélgettünk, és Bencsik János is elmondta, hogy a bányászok megkeresték, kérték a lehetőséget. Tehát itt nem arról van szó, hogy valakire valamit rá szeretnénk tukmálni.
Amit az államtitkár úr az előbb elmondott, és nagyon fontos volt, hogy pörög a gazdaság, nagyon sok munkavállalóra lenne szükség. Hál’ istennek ma 4,4 millió ember dolgozik, de úgy látjuk, a gazdaságnak még nagyobb felszívóereje van. Ez egy jó dolog, hogy a magyar gazdaság a magyar emberek munkájának következtében nagyon pörög. A gazdasági növekedésünk, a miniszterelnök úr mondta a délután folyamán, 4 százalék fölött van, jövőre 5 százalék fölötti gazdasági növekedést várunk.
Visszautalok újra az államtitkár úrra, Cseresnyés Péterre, azt mondta, hogy ezek a nyugdíjasok óriási tapasztalattal rendelkeznek. Óriási hiba lenne nem kihasználni ezt a rutint, tapasztalatot, amely-re - nagyon sok nyugdíjas, aki tud és akar, hadd dolgozzon - lehetőséget teremtünk. Az a kérésem az ellenzéki képviselőtársaimhoz, hogy támogassák ezeket az lehetőségeket, mert ez egy pluszjövedelem, pluszlehetőség a nyugdíjasok számára. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem