DR. SÁVOLT

Teljes szövegű keresés

DR. SÁVOLT
DR. SÁVOLT-SZABÓ TÜNDE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen a szót, csak röviden. Ahogyan az expozéban és a képviselő uraktól is hallhattuk, a javaslat több kulturális és sporttárgyú törvény módosítását tartalmazza. A módosítások többsége jogszabályi változásokból fakadó jogalkotási kötelezettség végrehajtására vagy kisebb jogalkotási és -alkalmazási problémák javítására irányult.
Biztos vagyok benne, hogy a tisztelt Ház előtt lévő törvényjavaslat sikerrel teremti meg az egységes és hatályos rendelkezések még átláthatóbb szabályozását, ennek megfelelően kérem a tisztelt Ház képviselőit, hogy támogassák a T/18314. számú törvényjavaslat elfogadását. Köszönöm szépen a szót, köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem