DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY
DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen. Államtitkár úr, az már bebizonyosodott, hogy a felújítás egy álsztori (Dr. Rétvári Bence: Álsztori?! Az összes felújítás?!), amit azért találtak ki önök, hogy valamivel elfedjék ezt az egész mögötte rejlő botrányt. Az álsztori azért sem igaz, mert önök azzal védekeztek, hogy azért van szükség most a felújításra, mert a betegek elmentek nyaralni. (Derültség a Jobbik soraiban.) Hát mennyire életszerű, hogy a betegek nyaralni mennek? Amikor valamilyen osztályt, részleget bezárnak, azt átviszik egy másik helyiségbe vagy egy másik részleghez, és ott folytatják tovább a munkát.
De hogy mégis megtaláljam az okokat, hogy miért mehettek az Ikeába, azért mehettek az Ikeába dolgozni ezek a dolgozók, mert amíg ők dolgoztak, önök loptak, amíg ők ott álltak a betegágyak mellett, önök Mészáros Lőrincéknek vitték a pénzt, és oda költötték el azokat a forrásokat, amelyeket az egészségügyben kellett volna elkölteni.
És hogy adjak egy jótanácsot önöknek: a következőnek, ha delegáció érkezik, és a valósággal akarják őket szembesíteni, javaslom, látogassák meg közösen a soroksári Ikeát, talán ott majd találkozhatnak egészségügyi dolgozókkal, mert a Dél-pesti Jahn Ferenc Kórháznak ezen az osztályán nagy valószínűséggel a jövőben már nem fognak találkozni. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem