LÁZÁR JÁNOS,

Teljes szövegű keresés

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Köszönöm szépen. Kedves Képviselőtársam! Ez mind nagyon szép, és alapvetően egyet is értünk, azonban azt a kérdést tisztázni kell, hogy tavaly mennyi ideig maradtak Körmenden vagy Szentgotthárdon a bevándorlók. Nem hiszem, hogy az ott élők életét, életminőségét ez érdemben befolyásolta.
Amennyiben előáll egy kritikus helyzet, átmeneti őrzött szállásokat hozunk létre, és természetesen Szentgotthárdon és Körmenden az önkormányzattal szorosan tárgyalunk annak érdekében - együttműködünk, sőt készek vagyunk az önkormányzatok kéréseit teljesíteni annak érdekében -, hogy ez a lakosság számára a legkisebb terhelést se jelentse.
Egyébként pedig teljesen egyetértünk a körmendi választópolgárokkal és a szentgotthárdi választópolgárokkal abban, hogy bevándorlási tábornak nincs helye egyik városban sem. Olyan átmeneti őrzött szállásokra, amelyek rövid, néhány percig biztosítják az ott tartózkodást, meggyőződésem szerint szükség lehet. Fölkészülünk a legrosszabbra. Abban bízunk, hogy Brüsszel olyan sikeres bevándorláspolitikát folytat már 2016-ban, hogy erre nem lesz szükség. (Taps a kormánypárti padsorokban. - Közbeszólások a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem