MAGYAR ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Államtitkár Úr! Önök egy új országot ígértek, de nem azt, hogy Dél-Amerikába fog kerülni ez az új ország. Nem egy olyan országot ígértek, ahol sofőrök és traktorosok 500-600-800 millió forintokat tudnak költeni állami termőföldekre, és nem olyan országot ígértek, ahol az önök országgyűlési képviselője, Vigh László (Közbekiáltások a Jobbik padsoraiból: Jézus, Mária!) ötszázad áron tud termőföldet vásárolni, ráadásul attól az önkormányzattól, ahol húsz évig polgármester volt, amit előtte közpénzből kármentesítettek.
Ahonnan csak lehet, talicskázzák ki a pénzt és az állami földeket. Azonnal állítsák le ezt a privatizációt, államtitkár úr! És ahelyett, hogy ezt megfontolnák és levonnák a következtetéseket, ahelyett most a legfrissebb hírek szerint jönnek a gyümölcsösök, a halastavak, és ha minden igaz, az állami erdők is hamarosan licitre kerülnek. Állítsák le, államtitkár úr! (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem