KONTRÁT KÁROLY

Teljes szövegű keresés

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Örülök annak, hogy a vitában felszólaló képviselőtársaim aláhúzták ennek az egyezménynek a fontosságát, kitértek annak a részleteire is, és én úgy gondolom, hogy ők is egyetértenek velem abban, hogy ez az egyezmény megfelel Magyarország érdekeinek, megfelel a magyar emberek érdekeinek, ezért ismételten kérem a tisztelt Házat, hogy támogassa a javaslatot.
Köszönöm Bartos Mónika képviselő asszonynak, a Fidesz képviselőjének, köszönöm Horváth Imre képviselő úrnak, az MSZP képviselőjének és Bana Tibor képviselő úrnak, a Jobbik képviselőjének, hogy hozzászólásában támogatta és elfogadásra ajánlotta a javaslatot. Ezt kérem a tisztelt Háztól is. Köszönöm figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)
(10.50)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem