RIG LAJOS

Teljes szövegű keresés

RIG LAJOS
RIG LAJOS (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Államtitkár Úr! Most jön a rideg valóság. Nagyon sok kórháznak, illetve önkormányzatnak Németországhoz kell folyamodnia ahhoz, hogy a használt berendezéseit 10 éves, de még jó állapotú és működőképes XXI. századi eszközparkra cserélje. Ugyanígy a választókerületemben is két kórház, Tapolca, illetve Ajka ezzel a lehetőséggel élt. Re-gens-burg felajánlott olyan felszereléseket, amelyek bár 10 évesek, de működőképesek. Abba a Re-gens-burgba, ahova Géza fejedelem fia, István feleségért ment, mi kórházi felszerelésekért fogunk menni, amit nekik nagy tisztelettel, illetve hálával fogunk megköszönni Tapolca város napján.
Úgy gondolom, hogy nekik tisztelet és hála, önöknek pedig szégyen és egy fekete pont. (Közbeszólások a Jobbik és az LMP soraiból: Úgy van! - Taps a Jobbik és az LMP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem