ELNÖK

Teljes szövegű keresés

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Képviselőtársaim! Mielőtt még Nagy István államtitkár úrnak megadnám a szót, megállapítom, hogy Sallai R. Benedek képviselő úr ismételten megsértette a szemléltetésről szóló országgyűlési törvény vonatkozó pontját. (Folyamatos közbeszólások a Jobbik padsoraiból.) Tájékoztatom, hogy erről a Házbizottságot, illetve az elnök urat a megfelelő eljárás kezdeményezésével tájékoztatni fogom. (Schmuck Erzsébet: Pócs képviselő úr is mutogatott múltkor!) Képviselő asszony, ön is kéri, hogy hasonló eljárásban részesítsem? (Nagy zaj. - Dr. Bárándy Gergely: Pócs Jánossal szemben is! - Apáti István folyamatosan közbeszól.)
Képviselő Hölgyek és Urak! Apáti Képviselő Úr! (Apáti István: Összedobjuk!) Apáti Képviselő Úr! Apáti Képviselő Úr! Ne dobjon össze semmit, mert ki fogom zárni az ülésről! Azt majd összedobhatja! (Derültség a Fidesz padsoraiban. - Lázár János: Térjünk a lényegre!)
Nagy István államtitkár úrnak adok szót, parancsoljon!

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem