BURÁNY SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

BURÁNY SÁNDOR
BURÁNY SÁNDOR (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Alelnök Úr! Hát, világos kérdést tettem fel önnek, azt kérdeztem, hogy tisztességesnek tartja-e ezeket az eljárásokat. Például azt, hogy a jegybankelnök egy alapítványon keresztül az unokatestvér bankját közpénzekkel kitömi, majd ez az unokatestvéri bank a saját fiát egyébként több mint 400 millió forint hitelhez juttatja. Nem azt kérdeztem öntől, hogy egyébként alelnöki tevékenysége miben merül ki, hanem azt, hogy ezt tisztességesnek tartja-e. Nem világos számomra, hogy a kérdésemet nem értette-e vagy a „tisztesség” szó fogalmával nincsen egészen tisztában.
De akkor még egy kérdésre legyen kedves válaszolni a következő egy percben, ami önnek rendelkezésére áll. Azt tisztességesnek tartja-e, hogy Szemerey Tamás gyakorlatilag vagy strómanokon keresztül, vagy személyesen olyan mértékű médiabirodalmat vásárolt, amilyen mértékűt tapasztalhattunk? A főszerkesztő, a Versus volt főszerkesztője és volt újságírói mind megerősítették, hogy gyakorlatilag Szemerey Tamás volt a tulajdonos. Tisztességesnek tartja-e ezt?
Ez az egyszerű kérdésem. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem