MAGYAR ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm, elnök úr. Átfogó országos vizsgálatot sürgettem azokban az esetekben is, ahol eladták a földterületeket. A hortobágyi esetben természetesen bérlik ezeket még most is, ráadásul olyan bérlők, akik közül például 34 nyertes csak a föld megnyerése után vette fel tevékenységi körébe a mezőgazdasági munkálatokat, a mezőgazdasági tevékenységet. Önök összességében ebben az ügyben azóta annyit léptek, hogy oknyomozó újságírókra kutyákat engedtek ezek az új nyertesek, illetve a már elhíresült ötven kacsával lehetett állami földeket húsz évre vagy tíz évre bérelni és nyerni.
Dobálózni emberek sorsával? Van képe, miniszter úr, ezt felénk címezni? Önök dobálóznak az emberek sorsával! Húsz-huszonöt éve meglévő családi gazdálkodókat tettek tönkre és juttattak a tönk szélére. Komoly állatállományokat tettek tönkre, miniszter úr! Erre vártam volna érdemi válaszát, és nem az olcsó kis vádaskodásaira voltunk kíváncsiak. (Taps a Jobbik soraiban. - Közbeszólás a Jobbik soraiból: Úgy van!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem